SEM PSYCHOTHERAPIE

Over SEM

Wij zijn sem

SeM staat voor Snijders & Müllges. De praktijk werd in 2009 door Frederique Snijders en Sabine Müllges opgericht als ‘Praktijk Vlotstraat’ Beiden hadden zij daarvoor lange tijd met jongeren en jong volwassenen gewerkt.

SeM is een plek voor persoonlijke bejegening en persoonsgerichte behandeling, toegesneden op jou als persoon. Een eerlijke en betrouwbare werkrelatie is daarin belangrijk; en die willen we met jou bouwen.

In de afgelopen jaren is onze praktijk verhuisd, van naam veranderd en gegroeid. We hebben ervaren mensen bij ons team gehaald en zijn opleidingsplek voor psychologen die tot psychotherapeut worden opgeleid. We geven ook supervisie en consultatie en werken veel samen met andere praktijken en instellingen. Het team van SeM bestaat uit zeven vaste behandelaren en een assistente/secretaresse.

Onze behandelingen richten zich soms direct op je klachten maar vaak op je “innerlijke werkmodellen”. Dat zijn gevoelsbeelden en denkprocessen die verbetering van je klachten in de weg kunnen staan en jouw gevoel over jezelf en anderen kunnen beïnvloeden. Ontdekken en ontwikkelen van deze innerlijke processen is een klus, maar ook de moeite waard. Dat willen we graag samen met jou doen.

We verwachten dus van jou een wens om te ontwikkelen. Je hoeft nog niet te weten hóe –, daarvoor kom je in therapie. Ook wij willen ons als team en als individuen blijven ontwikkelen.

DE MENSEN ACHTER SEM

Het team

Frederique Snijders

Klinisch psycholoog BIG / Psychotherapeut BIG / Psychoanalytisch psychotherapeut NVPP / praktijkhouder
BIG-registratie: 79051062925 / 99051062916

Sabine Müllges

Klinisch psycholoog BIG / psychotherapeut BIG / psychoanalytisch psychotherapeut NVPP / praktijkhouder
BIG-registratie: 29051267725 / 49051267716

Bianca Stultiens

Psychotherapeut BIG
BIG-registratie: 89923387116

Anke Heffels

Gz psycholoog BIG / Psychotherapeut BIG
BIG-registratie: 99915544825

Kim van Kessel

Gz psycholoog BIG / Psychotherapeut BIG
BIG-registratie: 59915208225 / 79915208216

Mariëlle van Aalst

Praktijkassistente

Marcel van Dam

Psychotherapeut BIG
BIG-registratie: 69928765316

Missie, visie en doel

Bij SEM willen we ons als individuen èn als team steeds blijven ontwikkelen. We streven ernaar om met elkaar en met cliënten transparant en eerlijk om te gaan en elkaar serieus te nemen in overeenkomsten en verschillen.

Missie
Wij willen een duurzame verbetering van kwaliteit van leven bewerkstelligen bij mensen met complexe psychische problemen in de regio Zuid-Limburg.
Visie
SEM is een kleinschalig centrum voor hoogwaardig persoonsgerichte diagnostiek en psychotherapeutische behandeling met duurzaamheid en ontwikkeling als kernwaarden.
Doel
In de regio Zuid-Limburg zijn wij een expertise- en opleidingscentrum voor psychologische/psychodynamische diagnostiek en psychotherapeutische behandeling.

Neem contact met ons op